CZIN.eu

BARTCOFFEE Decaf Bezkofeinová káva

Decaf Swiss Water Kolumbie, tato bezkofeinová káva má lahodnou čokoládovou chuťovou plnost a výrazné aroma. 

Mletí
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 138/250 138/500 138/100 138/250/ZRN 138/500/ZRN 138/100/ZRN 138/250/JEM 138/500/JEM 138/100/JEM 138/250/ST 138/500/ST 138/100/ST 138/250/HRU 138/500/HRU 138/100/HRU Zvolte variantu
Značka: Bartcoffee
250 Kč / ks 390 Kč / ks 390 Kč / ks 250 Kč / ks 390 Kč / ks 850 Kč / ks 250 Kč / ks 390 Kč / ks 850 Kč / ks 250 Kč / ks 390 Kč / ks 850 Kč / ks 250 Kč / ks 390 Kč / ks 850 Kč / ks od 250 Kč / ks
Kategorie: Decaf
Země původu: Kolumbie
Záruka: Dle data spotřeby
Výrobce: Bartcoffee

Země                                    Kolumbie                    

Celý název                          Colombia Decaf Swiss Water Process Excelso                                

Kvalita                                  Excelso

Nadmořská výška             1200-1500m

Metoda zpracování          Swiss water (mokrá metoda)

Chuť                                     Hořká čokoláda, lískové oříšky

100% Arabica

Stupeň pražení                 4   stup 4

Intenzita chutí                   3   stup 3

Acidita (kyselost)             1   stup 1

 

Metoda Swiss Water Proces

Je přírodní proces dekofeinizace kávy, který využívá vodu a uhlíkové filtry místo chemikálií. Zelená kávová zrna se nejprve namočí do horké vody, aby se rozpustil kofein i aromatické látky. Voda se pak filtruje, aby se zachytil kofein. Voda nasycená chutí zabraňuje ztrátě aromatických složek, které se tak při dekofeinizaci neztratí, zatímco pouze kofein je odfiltrován. Káva si tak zachová svůj originální chuťový profil. 

 


-fotografie jsou pouze ilustrační, přesný název kávy a chuťový profil se může nepatrně lišit

Kolumbijská káva

Většina kolumbijské kávy je velmi kvalitní a zpracována mokrým způsobem. Většina kávy je pěstována na menších farmách a poté vykoupena Kolumbijskou federací pěstitelů kávy. Rozděluje se na tři hlavní druhy – nejvyšším stupněm je Supremo, druhá nejvyšší jakost je Extra a jejich kombinací vznikl druh Excelso. Kávovníku se na Kolumbijských pohořích zvaných Cordillery skvěle daří a dnes zde roste asi 12% světové produkce kávy, což ji řadí na druhé místo hned po Brazílii (35%).

 

Sáček má ploché dno, jednostranný aroma ventil a uzavírací ZIP.
Obsah 250g ,500g ,1000g

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola